Min oldemor var verdens mest trofaste kunde

Titta Toft i købmandsbutikken Heri MarkedEn slægtning, Erik Toft Christensen, har kigget i sin fars gemmer og har blandt andet fundet disse udklip fra 1993 med min oldemor, Titta Toft.


Tak til trofast kunde

Købmandspar i Volstrup lukker i dag butikken efter 28 år

VOLSTRUP: Det hører til sjældenhederne som købmand at skulle sige farvel til en kunde, der gennem næsten 60 år dagligt har handlet i ens butik. Så det er ikke nogen underdrivelse, når købmandsparret Inger og Poul Erik Nielsen, Aalborgvej 90, Volstrup, siger tak for 28 år til de trofaste kunder.

Inger og Poul Erik Nielsen overtog købmandsbutikken, der til og med idag hedder Heri Marked, for 28 år siden af Erik Nielsens onkel og moster Dagny og Alfred Jensen, der byggede forretningen i 1936.
   Og det er her ”verdens” mest trofaste kunde kommer ind i billedet, Titta Toft, der sammen med sin mand flyttede til Knæverhedevej 5, hvor de byggede hus.
   Og i 1936 byggede Alfred Jensen så sin købmandsbutik.
   Og fra den dag var Tita Toft daglig kunde – og det har hun været lige siden.
   – Vi har haft mange gode år og mange gode kunder, fortæller Poul Erik Nielsen, der egentlig er udlært og arbejdede som kontrolassistent ved Ørtoft og Omegns Kontrolforening.
   I de sidste tre år har Poul Erik Nielsen arbejdet på DLG i Asaa, så Inger Nielsen har klaret købmandsbutikken alene.
   – Det er et stort arbejde at stå alene i butikken, så nu stopper vi og kan forhåbentlig se frem til nogle gode år i Lyngså, hvor vi gennem nogle år har moderniseret og istandsat en ejendom med 34 tdr. land ned til vandet, fortæller Poul Erik Nielsen.
   Købmandsparret har gennem længere tid forsøgt at sælge forretningen, uden at det er lykkedes, så nu håber de at den kan lejes ud.

Titta Toft og købmandsparret Inger og Poul Erik Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*