Gæstebog

Kom du bare lige forbi? Fandt du det, du søgte? Fandt du det ikke? Har du tilføjelser eller rettelser?

– så smid en hilsen, tak! :)

/Kenneth

(jeg svarer via e-mail: geneablog@kilokilokilo.dk)

222 Replies to “Gæstebog”

 1. Hej Kenneth
  Jeg er faldet over dit flotte arbejde, da jeg i en slægtsbog også er faldet over Voersåkrog, og historien om krybskytten.
  Min morfar er også ud af slægten derfra, det må være min oldemor, som fik ni børn, der kommer derfra. Så vidt jeg kan læse ud af de beskrivelser der er, er gårdan stadig i familiens eje.

 2. Hej Kenneth;
  ….Nu skal det være !
  Jeg vil gerne igang med at lave anelister, og som rimelig god bruger af excel mener jeg, at din metode vil passe mig rigtig godt.
  Er det muligt du kan give mig lidt starthjælp ved nogle pseudo navne på en far – farfar og mor – mormor og de link der hører til, så tror jeg at jeg kan fortsætte.
  Med venlig hilsen
  Finn

 3. Hej Kenneth !
  Sikke en flot hjemmeside :-) Jeg har aner i Hørby sogn som dig og er meget imponeret over det kort jeg vil pøve at lave, håber det kan lykkes kan se du har linket til hvordan :-)
  Din her hjemmeside, er det en du selv har lavet eller ???
  Faldt over din side da jeg søgt ane skema ! Jeg vil gerne have et ane skema hvor man ved at trykker på anen kommer ind i Ane’s info samt ved næste klik, til ane skema for den ane. Så man har et skema med 7 generation evt 8. Er det noget du har kendskab til om det er lavet eller muligt at lave.
  ps ved ikke om mine aner fra MacFamilyTree vises har endnu ikke akti lavet en hjemmesiden på slægter men ligger i Geni og myheritage.
  Anne Dybdahl

 4. Hej Kenneth
  Flot side, og flot arbejde. Jeg ledte efter I5836 Signe Pedersdatter Winther. Hun er 5 x tip til mit barnebarn.
  Der var jo en masse aner jeg ikke kendte til.
  tak for det.

 5. Hej Kenneth,
  jeg er netop faldet over din hjemmeside med anetavle og begyndt at studere den lidt nærmere da jeg finder den interessant og jeg finder nogle af min familie. Jeg kan se nogle småfejl og jeg kan se der mangler nogle data og det får mig til at tænke at vi måske kunne have interesse i at dele lidt oplysninger med hinanden. Jeg er ikke helt klar over hvem du er men på en eller anden måde er vi vel, langt ude, i familie. Til en start kan jeg fortælle dig at jeg er oldebarn af Martine Stenbroen, om hvem du har et lidt forkert navn og du mangler nogle data. Lad mig høre om du er interesseret i yderligere kontakt. I øvrigt er det en rigtig fin hjemmeside du har lavet, den vil jeg sudere lid nærmere.
  Med venlig hilsen
  Jan Larsen

 6. Hej.

  Jeg er kommet ind på denne side under min søgen af Niels Åge (Aage) Martinussen.

  Hvordan er dit forhold til Niels Aage Martinussen?

  Jeg selv er efterkommere af Karoline Nielsen Født 28 Oktober 1871, i Horne. En af hendes 14 børn er min farfar, og hed. Sigvard August Martinussen født 30 august 1902.

  Kan du bruge noget af det.

  Niels Åge Martinussen født i 1946 er min fars fætter.

 7. Hej Kenneth
  Jeg faldt ved et tilfælde over din side med din slægt da søgte på min tipoldemor Marie Margrethe Graven. Jeg har kigget dit anetræ igennem og kan ikke finde hende. Hvorledes er hun beslægtet med dig?
  Hilsen Bettina

 8. Tak for de mange oplysninger om Peder Christian Sørensen Bech. Meget velskrevet. Hilsen Kirsten.

 9. Veldig fine sider. Det var veldig smart med forskjellige farger på familiene. Det skal jeg også gjøre.

 10. Hej Kenneth :-)
  vil lige sige, super flot slægtsbog.
  og dernæst vil jeg gerne lige høre hvordan vi er beslægtet, ? kan det passe at du er granfætter til mig og mine søskende ? min mor hedder Grethe Elisabeth Hansen , Randers , mor døde i 1997 og er ældste datter af Karla Johanne Arentine Kristensen/f Johnsen. og mormor er ældste datter af Marie og Magnus Johnsen af Fredrikshavn. Magnus Far er Johan Arendt Johnsen fra Trondhjem i Norge, det er lidt af en opgave at søge efter ham , Magnus mor er Laurenze Jensen f/ Svendsdatter af Skage
  Hilsen Anette Berthelsen , Randers.

 11. Hej Kenneth :)
  Vi sökte på hvedeskipet 1790, då vi hittade idag en anfader, Simon Nielsen Skands, som skall ha varit med på tyveriet av hvede. Han ska ha dömts till 2 års straffarbete;
  “Der noteres endvidere, at Simon Nielsen var involveret i sagen om hvedeskibet 1790 og blev idømt 2 års strafarbejde, indsat den 20. juni 1806 og benådet den 21. juli 1807”
  men detta är andrahandsuppgifter som jag har, har inte funnit något protokoll om vilka som blev dömda. Lite spänning i släktforskningen :) som vi nyss börjat.
  Tack för intressant läsning :)
  Mvh
  Tarja och Guy Harkild (Simon Nielsen är farfars farmors far till Guy)

 12. Hej
  Jeg er nybegynder i slægtsforskning, og da jeg søger fandt jeg din side. har fundet nogle fælles aner til min mands mor side det er Schioldan slægten,Mads Jørgensen Hoflund som er min mands 5x tip nu finder jeg i 1670 AO 1670 ops.101. Madtz Jørgensøn begravet. kan se at du har fundet en Madtz Præst i 1676.
  Hilsen
  Åse

 13. Min bror Leif Nysom Søn af Peter Nysom og Ester Werner.
  Født 15-11-1944 Mjels, Ferslev
  døbt 26-11-1944 Ferslev KIrke
  død 12-11-2014, Aalborg Uniniversitetssygehus
  begravet 19-11-2014 Ove kirke, Hidsted, Aalborg

 14. Hej.

  Sikke et flot arbejde du har gjort, er da helt misundelig. Jeg vil til at søge lidt i min slægt og faldt over din side på nettet. Kunne se du havde min farfar og hans søskende og forældre osv, men har ikke lige fundet ud af sammenfaldet endnu. Har ikke set det ordentlig igennem, kun skimtet det. Det er da vist en drøm at få det til at se sådan ud. Er det et specielt program du har brugt? Håber på jeg kan komme godt i gang med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*