Gæstebog

Kom du bare lige forbi? Fandt du det, du søgte? Fandt du det ikke? Har du tilføjelser eller rettelser?

– så smid en hilsen, tak! :)

/Kenneth

(jeg svarer via e-mail: geneablog@kilokilokilo.dk)

 1. Hej Kenneth.
  Angående Kristine Kristensen Jespersgaard, ved du noget mere om hende? Min mand er en Jespersgaard – hans oldefar Peder Kristian Kristensen Jespersgaard født 1883 er en bror til Kristine.
  Venlig hilsen
  Birgit Bernhard
  Fredericia.

 2. Hej kenneth
  Tak for et spændende og hyggeligt kig. Det er godt nok et flot stykke arbejde du har lavet :)
  Jeg kan se at også jeg er kommet på dit slægtstræ. Jeg er gift med din fars fætter (Søren visti jensen)
  Jeg er også begyndt at slægtsforske for et halvt år siden og må indrømme at det er en værre tidssluger hi hi.
  Jeg kan se at dine tidligste aner er på din mors side (Kjærulf) – så nu er jeg ikke bare i familie med dig via din fars fætters ægteskab. Kjærulf er en direkte ane til mig. jeg kan også se at der er mange jeg har som du ikke har. Mit slægtsprogram hedder Myheritage og du er velkommen til at besøge det.. så kan du “snuppe” alt hvad du har brug for eller evt. forske lidt mere i det. Der er rigtig meget at google.
  Myheritage er et super program – for lige så snart en anden person som bruger pogrammet, har samme navn i slægtstræet – ja så begynder der en grøn lampe at blinke og man har adgang til den andens træ. Smart ikke?
  Du kan maile din mail til mig og herefter vil jeg gerne invitere dig ind på min slægtsside
  venlig hilsen
  Berit fra Sæby

 3. hej kenneth..

  jeg takker mange gange for dit store arbejde herinde med denne slægtforskning du er gang med. jeg er selv gang i min egne slægt og min morfar er Knud knudsen.. der ligger jeg inde med oplysninger om min mormor som lever idag endnu.

 4. Hej Kenneth
  Jeg tror vi har mailet før. Har du linket mellem Volsted/Blenstrup/Horsens og Nørgaard i Ellidshøj. Det eneste jeg kan komme på er et skifte efter en Povel Knudsøn i Askildrup.
  En anden ting: Knud Jensens forældre. Jeg kan se du har anført et par navne. Hvordan finder man dem?
  Venlig hilsen
  John Gaml

 5. Hej kenneth.

  Jeg fandt lige en oplysning om Eline Elsine laurentze Petersdatter.

  Min tipoldefar var tolder og Krigsråd Peter Kisbye Willerup
  boede på læsøe Byrum “Toldergården” fra 1830 til sin
  død 1853.

  Iflge mine notater skulle han havet besvangret ovenstående Inger Marie Jørgensdatter kaldet “Hellig Marie”så hun fødte en pige 22 jun. 1848.

  jeg er ved at undersøge kirkebogen vesterøn.

  Er det noget du har oplysninger om. ?

  Finn Hviid.

  Døbt

  • Eline Elsine Laurentze Christine Pedersdatter er født 2. juni 1848 i Vesterø sogn på Læsø.
   Moder: Inger Marie Jørgensdatter Kiil. Barnefader: Toldforvalter Krigsraad Villerup paa Læsø.
   Kilde: Vesterø sogn. C76-26-2-56-8
   De bedste hilsener. Iver Gaarden.
   PS: Desværre er min hjemmeside p.t. ude af drift, men ellers kan du søge videre der vedrørende Inger Marie Jørgensdatter Kiil.

 6. Hej
  Jeg er efterkommer af Gedslægten i Sdr. Tranders. Det er linien efter Niels Sørensen Gied 1629 – 1700 og Else Lauritsdatter 1634- 1700. Else var fra Nørretranders.
  De havde en datter, Maren, der blev gift med Mads Andersen Bromand i Gug, som min linie videre.
  God side, ikke så svær t færdes i.
  Venlig hilsen KEJ.

 7. Hej Kennet
  jeg er i slægt med dig
  min fader og moder er Martin Pedersen
  Gift med Annine Larsen
  De fik 3 børn det har du også med ,med navns nævnelse men ingen data ellers dem kan jeg nok få til dig his du synes vi skal have dem på.
  Med venlig hilsen Mona Haven Jensen

 8. hej Kennet—-min far er Gunnar evald kristensen , og min mor er Rigmor kjær nysom.
  Rettelse til oplysningerne:
  Øster Tørslev var i den gamle Nørhald Kommune men Århus Amt ( ikke nordjyllands)
  Min ældste søster hedder Hanna Kirsten Nysom Kristensen,den næste Grete kirstine Kristensen , jeg hedder Inger Marie kristensen , og Torben , den sidste , hedder Torben Nysom Kristensen.
  Jeg kan i øvrigt oplyse dig om at Hannas mand (Hugo Kousted) døde tirsdag den 12/7-2011 og blev begravet fra Øster Tørslev kirke den følgende lørdag.
  Mvh Inger Marie

 9. “Kære Kenneth: Du har en vidunderlig hjemmeside. Min dansk er forfærdelig, så jeg håber du kan læse dette. Jeg har anmodet om, at du \”ven\” mig på Facebook. Jeg har mikrofilm af Mygdal og Bjergby sogn optegnelser fra 1688 til 1921. Jeg er forsker der nu. Du kan også læse mere om mig på http://www.apgen.org/ under mit navn …. Larry Bowles”

 10. Hej Kenneth,
  Kom ved et tilfælde ind på din side, søgte på ørvadshus og fandt et billede af mine tipoldeforældre. Jeg er tipoldebarn af Niels Christian og Anne Marie.
  Det har været en stor fornøjelse at læse om mine aner

  Mvh
  Dinna

 11. Hej Kenneth
  Flot arbejde du har lavet. Hvordan er du i familie med
  Christensen familien fra Ellidshøj ?.
  Jens Marinus Christiansen og Johanne Christiansen
  er min morfar og mormor

  Mvh.
  Jørn

 12. Hej Kenneth.
  Søgte efter Ellitsgaard (min farmors pigenavn) og fandt 8 stk hos dig fra Hjørring egnen. Min farmor (Erna Ellitsgaard, 1905-1981) var fra Ålborg, men en onkel i familien ejede Hotel Fønix i Hjørring og der mødte hun min farfar. Så der er nok noget slægtskab med dine aner.
  Jeg har fulgt min Gøderum/Gjøderum slægt i mange år, men ikke dyrket Ellitsgaars slægten (endnu).
  Venlig hilsen
  Pia Gøderum

 13. Apoteker Alfred Benedict Paludan-Müller død 1.1.1924 Frederiksberg
  er den oplysning sikker ? jeg har oplysning om hans kone.

  mvh/ Stig

 14. Jeg er ud af Kjeldsen slægten og jeg søger på min farfar Johan Kjeld Kjeldsen’s far = min oldefar & oldemor ANE 4 Laurits Kjeldsen født 29 apr. 1836 & ANE 5 Johanne Jensen født 7 marts 1841. Jeg søger på hvor mange børn de fik? for der er et spring fra ham du har Laurits Christian Kjeldsen f. 24 marts 1866 og til min farfar Johan K Kjeldsen blev f. 22.9-1866? – Der må være en del børn der i mellem?
  Det kan være at jeg har nogle data at du kan bruge, så hvis du er interesseret kan du kontakte mig

 15. Christen Gregersen gift med Maren Larsdatter 4/4 1763 blev født 1739 i Volsted sogn. Døbt 17 søndag efter trinitatis.
  (Har mere om familien).

 16. Hej Kenneth
  Jeg var ved at søge lidt på Kjer og fandt så Ester Kjer på din hjemmeside som er datter af mine Tip Tip Oldeforældre, hvis det har interesse kan du få nogle data om Esters forældre og søskende

  Med venlig hilsen
  Jørgen Kjer

 17. Hej Kennet.
  Jeg søgte på navnet Neumann
  og tror at den Gertrud Neumann du har er min oldefars 2 hustru
  hun er født 24.12.1872 Vor frue Ålborg
  Hvis det skulle være er du velkommen til at skrive til mig så vil jeg sende hvad jeg har af hende.
  Mvh.
  Yvonne N. Larsen

 18. Hej. Jeg er en Juul og jeg ved at min farfar kom fra Øster Tørslev han har bygget flere huse i byen. Han var formand for fattig udvalget . Hans navn var Jens Juul. Min far og nogle af hans brødre blev født i Ø. Tørslev, jeg er ved at slægtsforke i familien Juul.
  Hilsen Lis

 19. Hej Kenneth.
  Tilfældigt søgte jeg på Berthine Poulsen og William Poulsen. De er min fars forældre altså min farmor og farfar. Det ser flot ud det du har fundet og nu kan jeg så se mine oldeforældres dataer. Jeg har længe gerne villet finde en forbindelse mellem min farmor og mormor, de skulle være kusiner. Jeg ville gerne vide hvordan det hænger sammen, men der er noget om at min mormors mor fik barn med mere end en mand. Jeg aner ikke om det så er på fædrene eller mødrene side de to er kusiner. Men jeg har ikke rigtig begreb om dette her. Hvordan er du i familie med Berthine og William?? Jeg kender selvfølgelig alle navnene på min fars søskende hvis du skulle være interesseret.

  Mange hilsener
  Elisabeth Hansen

 20. Hej Kenneth.
  Min mands farbror omtaler i sine erindringer en slægtsbog vedr. Toft-slægten på Kiddalsgård.
  Kender du den slægtsbog? Hvis ja, hvad hedder den? Kan den lånes på biblioteket?
  Min mands farmor stammer fra Søren Jensen Toft og dermed også fra Søren Sørensen Toft, hans søn.
  Venlig hilsen
  Lene Dige

 21. Jeg søgte og fandt at du også har PWN i din fil, jeg er lige ved at oprulle anerne for en fra USA som også er tæt på min egen
  fils navne, jeg vender tilbage./ Stig Lenskjær

 22. Hej Kenneth.
  Jeg fandt ved et tilfælde din hjemmeside. Din tipoldefar Chresten ane 20 er lillebror til Caroline Christine som jeg er kommet til i min forskning. Jeg har lidt mere om hende. Hun blev gift med enkemand Svend Kristensen der døde sep. 1939 i Hørby. Han var gift med Aceline Andersen der døde 1889. De havde 8 børn. Kort efter Caroline og Svend blev gift, fik de en datter Aceline Marie, hende har du ikke med. Caroline døde 1933 på Frederikshavns sygehus. Du kan se hendes gravsten på Hørby kirkegård fundet på DK-gravsten. Hendes navn staves Karoline Kristine Christensen.
  Du havde noget jeg manglede, så jeg kunne her give lidt igen.
  Hilsen Hans

 23. Hej Kenneth. Jeg har været ved at forske i min slægt i og omkring Frejlev. Der kan jeg se det ser ud som om vi er i fmilie…selvom det er langt ude. Det er din tipoldeforældre på din mors side. Jens Christian Larse og Oline Jensen. Det er mine oldeforældre på min mors side. Min morfar var Ejvind Larsen Kjær. Jeg vil gerne finde ud af noget mere om ham, men ved ikke hvordan jeg skal gribe det an. Tror du du kan hjælpe mig? Jeg har anmodet dig om venskab på facebook. Tror det er nemmere at skrive der.
  Venlig hilsen Ninette Tindal Holme, Frejlev

 24. Jeg har en gren til efterkommere af datter til
  Carl Magnus Thomsen (Tjolbak) –
  Inga Bertina Carlsdatter
  og fundet aner til Tjoldbak tilage til 1600 tallet.

 25. Hej

  jeg hedder Kulmsee , og fandt navnet på dit stamtræ, navnet var oprindeligt med C, men blev stavet forkert i kirkebogen, da min mor og hendes brødre f fik navnet. (det er aldrig blevet rettet) og jeg ved at min 3xtip oldefar var en tysk husar fra hamburg han hed Johan Thomas Culmsee. Jeg har fundet slægninge i australien og Culmseerne er en meget stor familie. jeg ved at vi oprindelig stammer fra Kulmsee (Chelmzay) i Polen.
  Flot og overskuelig anetavle og stamtræ. sådena en ville jeg også gerne kunne lave, men lige nu bruger jeg Legacy 7 på dansk.

  Venlig hilsen
  Jannie

 26. Hej kenneth
  Din hjemmeside er meget imponerende !!
  Min morfar er Georg Koch Schiørring. Han havde 4 børn, Vibeke, Ole, Kirsten og Peter . Min mor var Kirsten.
  Georg Schiørring var højesteretssagfører og meget velhavende i en ung alder i mellemkrigstiden. Han ejede slottet Frydenlund i Trørød (på Sjælland) som nu ejes af Haldor Topsøe. Jeg kunne godt tænke mig at se hans slægtstavle – for jeg er selv en ældre mand .

  Hilsen Claus Nyrop-Larsen

 27. Hej Kenneth !
  Nu har din hjemmeside ireteret mig længe, vel lidt misundelig, for sådan en vil jeg også gerne have lavet, mèn det kan jeg desvære ikke selv lave, opsætning osv.
  Jeg er lidt pjattet TNG 8, kunne være findt hvis du har mod på det og vil sætte det op, men er vist lidt tidskrævende.
  Betaling må vi så finde ud af.
  Håber at høre fra dig.
  Venlig hilsen
  Jørgen K Bæk
  Skørping
  tlf 98396079 / 40505041

 28. Hej Kenneth.

  Vi skrev sammen for en del år siden angående slægten fra Holmgaard ” Ane Marie Nielsdatter ” der var der to generationer Mor og Datter som tog sig af dage ved at hænge sig i samme sengestolpe, jeg hjalp dig lidt med Clara som blev gift med en bogtrykker i Holstebro.
  dette er min svigerdatters slægt, børnebørnene er nu så store at de viser lidt interesse, bland andet på de to politireporter som blev skrevet i forbindelse med dødsfaldene, så hvis du igen ville have ulejlighed med at sende dem til mig, ville jeg være meget taknemmelig.
  Et godt Nytår til dig
  venligst
  Paul Sørensen

 29. Hej Kennet, til din orientering i forbifarten!
  Din Lavra Emilie Dusine Hansen f. 22-3-1902 i Ålborg, døde 26-3-1974 på Brovst plejehjem og blev begravet på Brovst kirkegård d. 30-3-1974.
  Hun blev gift d. 5-6-1926 (vielsessted er desværre ukendt) med min farfar. Der var ingen egne børn i ægteskabet, udover et adopteret barn.
  Mvh.
  P. M. Kjær.

 30. Hej Kenneth
  Jeg sidder også og nørder lidt med slægtsforskning, sidder dog heller ikke i en hjemmestrikket vest :-)
  Jeg skulle mene vi er i familie, et sted langt ude. Lars Kristian Poulsen f. 1853,er min oldefars farfar. Hvordan er du beslægtet med ham? Jeg googlede Marie Vognsdatter Buus og fandt derigennem frem til din side :-) Jeg har mit stamtræ på en anden hjemmeside.
  Glæder mig til at høre fra dig
  Mvh. Anja

 31. Hej Kenneth
  Ja, jeg kom “bare lige forbi”, da jeg søgte oplysninger om Christen Jørgensen og Kirsten Andersdatter fra Saltum (ca.1680). Disse to mennesker, tror jeg, er mine tip tip… forældre og jeg fik jo en masse fine oplysninger fra din side. Jeg mangler bare lige den endelige bekræftigelse. Det jeg faldt for på nettet, da jeg opdagede din anetavle var ordene: de blev forældre til tre piger…
  Disse børn kan jeg ikke finde på din side og jeg mangler sønnen, som jeg tror hedder Hans Christian “Bonken” som igen er far til… Hvis min formodning er rigtig, har jeg en stor del af det materiale som du mangler om Christen Jørgensen. Kan vi hjælpe hinanden?
  Med Venlig Hilsen
  Pia Brydegaard

 32. Hej Kenneth
  Var på nettet for at lede efter personer med navnet Grinderslev og så du havde min familie på din fine hjemmeside, fantastisk flot side. Jeg har nogle rettelser og tilføjelser, hvis det har interesse. Jeg har ikke lige fundet ud af hvordan familieskabet hænger sammen men jeg ved det er på min mands side.
  Venlig hilsen
  Irma Christiansen

 33. Hej Kenneth
  Super flot hjemmeside, gid man var så kreativ som dig :o)
  Jeg er imponeret over hvor langt du er kommet tilbage, godt gået.
  Jeg synder så lidt, med at nuppe dine oplysninger, men jeg vil gøre en indsats for at komme til at se oplysningerne med mine egne øjne, det er nu sjovest ;o)
  Mvh Susi Østberg

 34. Hej kenneth

  det er en super lækker måde du har fået sat din side op på og jeg vil høre om det er noget du selv har lavet ?? eller man kan henter det et sted ( ville meget geren bruge det til min eje ane hvis mulig )

  hilsen klaus

 35. Hej Kenneth

  Jag har genom min fätter på Själland, fått denna sida och där kan jag se min morfars anor. Det är väldigt sjovt att se hur långt tillbaka i tiden man kan gå.
  Det finns ett litet fel, Min morfar Karl Dusinus Pedersen, har flera barn med sin hustru Gudrun.
  Du kan maila mig så kan jag ge dig information om dessa. Jag tycker att det är nödvändigt att alla är med och inte bara den äldste och yngste av barnen.

  Jag bor i Sverige där min mor och far också bor, de är danskar.

  Hälsningar
  Ulla

 36. Hej Kenneth.
  Sad lige og rodede lidt med slægtsforskning. og kom forbi din side. Jeg er barnebarn af Anna Marie Ydesen. Er du interesseret i at udbygge træet videre i den retning? eller går du kun tilbage? Jeg takker for info. :)
  Venlig Hilsen Janni Frederiksen

 37. Hej Kenneth
  Flot hjemmeside.

  Jeg fandt fælles aner, mine tip 3 oldeforældre Peder Anders Bruun og Lisbeth Kirstine Christiansdatter Lønsman. De er forældre Christian Bruun født 1898 i Tornby Sogn og død i Hørby 14 oktober 1878.

  Kender du noget til denne del af slægten? Jeg mangler nemlig nogle oplysninger, som jeg bare ikke kan finde.

 38. Hej Kenneth,
  Du har lavet en flot hjemmeside, som leverer god og spændende formidling af slægtsforskning. Det er ret sjældent, man ser de tørre data præsenteret på så god en måde, og jeg synes du har udnyttet mulighederne i WordPress så godt, at det kun kan være til inspiration for andre formidlere. Din aneoversigt under menupunktet “Anetræ” giver godt overblik, især med farvekoderne, der følger med som “puslespilsbrik” under anebeskrivelserne. Udnyttelsen af mulighederne med Google Maps skal du have point for, ligesom det danmarkshistoriske overblik også er rigtig godt. Jeg spekulerer på, om du har lavet aneoversigten og anebeskrivelserne manuelt i WordPress eller om det også er genereret med TNG?

  Med venlig hilsn
  Gert L

 39. Hej Kenneth.
  Jeg kan konstatere at vi har fælles aner jvf. din hjemmeside, nemlig Knud Christensen / Ane Christensdatter. KC er min 2xtip med en anden hustru, nemlig Sophia Trautvein som han blev gift med i 1825 i Svenstrup og med hvem han fik 2 børn inden Sophia døde i 1828 i Svenstrup. Sophia havde tidligere været gift med Thomas Pedersen Bang og fået min. 8 børn med ham.
  Med hensyn til Christen Knudsen /Johanne Jensdatter kan jeg ej heller finde hendes oprindelse – men der er en datter Karen født 1812 i Svenstrup.
  Håber du kan bruge oplysningerne og fortsat god jagt. Finder du noget om JJ hører jeg gerne.

  Venlig hilsen¨
  Hans Jørn Nielsen

 40. Hej Kenneth
  Jeg har med stor fornøjelse benyttet din database.
  Min tipoldemor hed Cecilie Birgitte Jensdatter (Jensen) Brinch.
  Hun figurerer i din database som I6055.
  Hendes datter Ane Lassen blev gift med min oldefar Jørgen Jørgensen (Rytter) fra Besser sogn Samsø Holbæk Amt.
  Jeg kan henvise til database på http://www.samsoeroots.dk.
  Desuden var der en søn Jens Brink Lassen, som senere blev forstander og vist nok medstifter af Tune Landboskole ved Roskilde.
  Måske du kan bruge disse oplysninger.

  Venlig hilsen og tak for dit store arbejde.

  Palle Brink Kristiansen
  Mejsevej 12
  2680 Solrød Strand
  Tlf 51904998

 41. Hej! Jeg har fået kig på din udførlige hjemmeside og arbejde med slægtsforskning og kan se at vi har fælles slægt fra Borris-egnen. Jeg har nogle tilføjelser til flere af disse, fødsels- og dødsdatoer, som jeg vil tilsende dig pr. e-mail.

  Venligst Susanne

 42. Jeg har netop opdaget dit familietræ, et kæmpe arbejde.
  jeg arbejder selv med familietræ, hvor jeg for øjeblikket søger oplysninger om Anna metthea Frederiksen, som er min mand
  Per Jørgensens farmor. Pers far er Johannes Jørgensen. Anna er født i Vennebjerg, blev gift med Peter Jørgensen.
  Det bliver ikke sidste gang, jeg går ind og kigger, spændende.

  venlig hilsen Margit

 43. Hey Kenneth jeg har et par tilføjelser ;), jeg har fundet mine onkler og mostre og min mormor og morfor og mine forældre og kusiner og fætre så jeg er sikker på at jeg er i denne slægt, og at vi har samme aner. Men jeg er ikke skrevet ind her, og min mor inge-marie Gudiksen hedder nu inge-marie Kristensen. Henrik Gudiksen har også fået et barn ved navn Frederik Gudiksen. Jeg er som du også rigtigt interesseret i min slægt osv.

  mvh Kasper Kristensen, 15 år

 44. Hej jeg kom lige forbi siden.
  Jeg ledte efter Ane Petrine Andersen, og kunne se at du havde koblet navnet Martin Kristian Andersen sammen med.
  Jeg leder efter min oldefar Martin Kristian Andersen 17/2. 1900. Åsted sogn, og hans mor Ane Petrine Andersen 1883?.
  så måske har vi samme aner.
  Jeg leder i 1925 for at finde ud af hvad børn han har og hvornår, da min mor er født sideløbende med så..

  venlig hilsen

  Jette Sørensen

 45. Hejsa
  Jeg er også i fuld gand med slægten på min fars side
  Min farmor hed Jensine semine Catrine Andersen hun gift med
  Anders Chrtistian Jensen i Sæby Hjørring amt
  Jensine semine Catrine Andersen slægt bagud til Simon Christensen født 1737 Volstrup sogn Hjørring
  Så nogle generationer bagud
  Jeg vil høre om du evt har noget om slægten evt. billeder
  med venlig hilsen Jane født Jensen

 46. Hejsa ! Er det rigtigt at præsten lavede ged i den da navnet kom med et p og ikke med de 2 p`er, det sagde min afdøde fader,af slægt farmor min..- Jeppesen
  Hvad er mest rigtigt ;-)

  Mvh Johnny Lau

 47. Kom lige forbi på søgning schioldan noget af et arbejde du har gang i. godt gået.
  mvh anders

 48. Hei,
  wonderful page ! Lot of work ! Sorry I cannot write danish.

  I’m searching for ancestors or siblings of my Great Grandfather Jens Soe Andersen, born 7.March 1857 in Knude – document written in an old writing says something like ” Hveysel ” ( or similar, may be Veijle ? ) .
  He has worked with horses and cattle, has dealt with horses to-and-fro Eastern Countries ( Pommern, Prussia ).

  Can somebody help me with a link or a hint ?
  Thank you, cheers ANGIE

 49. hej var lige inde for at finde noget om min oldefaar chresten winther buus jeg kan ikke finde ham efter 1895 og mine tip oldeforældre lars winther vognsen buus og frederikke henriette buss fra ålborg og ferslev min oldefar fik en søn i 1887 født uden for ægteskabet som hed ernst august winther fin hjemme sidde du har

  hilsen lone winther

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*