Gæstebog

Kom du bare lige forbi? Fandt du det, du søgte? Fandt du det ikke? Har du tilføjelser eller rettelser?

– så smid en hilsen, tak! :)

/Kenneth

(jeg svarer via e-mail: geneablog@kilokilokilo.dk)

 1. Jeg har lige fundet din side, og ser at vi løber sammen ved herredsfoged Anders Andersen Kjærulf, må jeg bruge dine oplysninger hvis jeg finder flere sammenfald, du kan se hvad jeg har på chrkrogsgaard.dk min familie er næsten alle fra Vendsyssel.

  Har prøvet mailadressen uden held. Chr.

 2. Hej. Fantastisk flotte og oplysende sider du har skrevet. ;-)) Vi har bl.a. en fælles ane,nemlig Christian Henrik Jepsen født 1861 Mygdal sogn. Jeg har nogle supplerende oplysninger. Han døde d.21/4 1937 i Skagen sogn. Han blev gift 1890 Mosbjerg sogn med Jensine Christine Walther født d. 09/01 1871 Tversted sogn. Jensine døde d.06/08 1904. De fik en datter Kirstine Marie Jepsen født . 20/08 1896 i Raabjeg sogn. Hun døde i 1992 i Rødovre (Københavns amt) Kirstine,kaldet Marie, var min farmor.
  Christian blev d. 30/07 1917 gift med Maren Jørgensen. De fik ingen børn Med venlig hilsen Jette

 3. Hej Kenneth,

  Jeg fandt din side, da jeg søgte efter info om Oluf Jensen Aarhus, og jeg kan se, at vi deler aner fra og med Friderich Ditløfsen og tilbage i tiden. Jeg er efterkommer af hans søn Christen, mens du – så vidt jeg lige kan overskue – må være efterkommer af hans datter Inger.

  Fantastisk at finde så meget spændende information om slægten! :)

  Jeg har også fundet Slægten fra Biersted, og jeg kan se i din kommentar, at den ikke er blevet opdateret som lovet. Det betyder antageligt, at der er fejl og mangler i den? Er det mon fejl og mangler, der findes på skrift et sted?

  Venlig hilsen

  Ingrid Mackay

 4. Hej
  Hedder Dennis Kiil
  Min farfar hed Arne Norman Kiil og var fra Læsø. født i 1919 og død i 1989. Er der et sammenfald?

 5. Hej – jeg har som du haft væsentlige problemer med Johanne Jensdatter der blev gift med Husmand og Skrædder Christen Knudsen.
  Jeg troede jeg havde hende, indtil i eftermiddag hvor jeg sammenholdt med en andens database, så ramlede korthuset.
  Jeg har brugt dagen på at sammenholde CK+JJ børns faddere og efterfølgende gennemgået de sogne der kunne være relevante.
  Der er en fadder der går igen to gange, nemlig ved Karen 1812- og Zigne 1802 – det er en Jørgen Jensen fra Tostrup.
  Tostrup er en lille by syd for St. Restrup ikke langt fra Aalborg og hører under Sønderholm Sogn Hornum Herred. Bingo her findes en Johanne Jensdatter født 18.12.1768 (lidt svært at se datoen) og sørme om der ikke også er en større broder Jørgen født i 1761 – den 15.2..
  Jeg har fundet familien i FT 1787 for Sønderholm – der er dog lidt uoverensstemmelse med JJs alder – jeg har kontrolleret originalen hvor hun også står som 15 år.
  Der er hermed ikke ført bevis, men men… det er da meget sandsynligt at det er den rigtige, håber du er enig og så må vi jo se om vi kan finde noget skifte eller lign. til dokumentationen. JJ er min 3 x tip. Jeg tror faktisk vi tidligere har haft kontakt ?
  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  venlig hilsen
  Hans Jørn Nielsen

 6. Hej Kenneth.

  Jeg faldt over din side, da jeg søgte på Else Marie Clausdatter og Peder Jensen Larsen (Benævnt Peter i min slægtsbog)
  Det jeg prøver at finde (uden held indtil videre) er oplysninger om deres søn Lars Peder Larsen, født i 1867 på Løth i Børglum sogn. Jeg har ikke været i stand til at lokalisere hvilket årstal han døde i og hvor i USA, samt om han havde nogle efterkommere?

  Hvis du tilfældigvis har nogle svar, eller informationer der kan lede mig i den rette retning, vil jeg være dybt taknemlig.

  Med venlig hilsen
  Morten Munkebæk Hansen

 7. kære Kenneth
  jeg så forbi og så, at du er blevet far.
  tillykke i vilden sky.
  jeg skal være farmor.
  kærlig livlig hilsen
  Regitze

 8. Hej Kennet
  jeg har fundet et uægte barn af Elisabeth Kristensen som er vores fælles aner hun havde Harald Peder Kristensen født d 2-5 1891 som der ikke er en udlagt fader til.
  Hun havde endnu en søn før hun blev gift med min bedstefar nemlig Robert Marinus Nielsen Kristensen født d. 18-11 1893 i Øksenhede døbt 26-12 1893 Volstrup. Udlagt barnefader Niels Marinus Nielsen .Det var åbenbart meningen hun skulle have ham. jeg kan ikke finde ud af om han døde ret hurtigt jeg har aldrig hørt om ham i familien om ham.og så skrider det med navnene Titta . Elva o.s.v. hvis du ved noget høre jeg gerne fra dig hilsen MONA

 9. Hallo Kenneth!

  Jeg kom inn på din side etter søk på “Berbom”. Erik Christensen Vormstrup på Læsø har oppkalt en sønn etter Zakarias Berbom, Birkedommer på Læsø på begynnesen av 1800-tallet. Zakarias Berbom er min 4xtippoldefar, og var født i Kongsberg. Hvis du leser min web-side kan du lese om barnebarnet Georgine fra Læsø og hvorfor hun reiste tilbake til Norge. Dette er på min mormors side. Jeg har mye slekt fra Danmark på min morfars side.

  Vennlig hilsen Morten

 10. Hej Kenneth.

  Ja, kom “atter” lige forbi din side, hvor er det dog et skønt billede af Titta i købmandsbutikken, – håber du har det skønt ;0)
  Bedste hilsner
  Anna Grethe

 11. Hei! En liten henvendelse fra Norge.

  Jeg har et om vent problem. Jeg prøver å finne mennesker som lever. Saken er den at min mormor var dansk. (døde i 1998) Min mor og hennes søster er også døde, så det er ikke noen å spørre.

  Min mormor het Vera Margueritha Kristensen. Hun var født 11 Mars 1925 i København. Saken er den at hun hadde 2 søsken, Margrethe Evelyn Kristensen( gift Bruun) og Kai Erik Kristensen. Margrethe var født 9 Januar 1928 og Kai var født 22 April 1930, tror jeg. Saken er at disse 2 sikkert hadde barn. Det kunne vært fint å fått tak i navn eller en epost adresse til noen etterkommere, slik at jeg kan sende over 3-4 gamle bilder jeg har funnet.

  Saken er at det er MEGET vanskelig å finne folk som LEVER. Er det noen som har tips til meg om hva jeg skal gjøre?

 12. Hej Kenneth
  Imponerende værk, tænker om du måske kan hjælpe mig ang. en Vetter, min farmor hed Nielsine Vetter gift Andersen født i Hobro 13.2. 1892.(datter af Frederik Vetter & Dorthea Schulz måske ?) er ikke sikker
  Gift med Beslagsmed Louis Anton Andersen Aalborg f. 16.10.1890.Søn af Cigarmager Anton Andersen & Martine Marie Jensine Nielsen. Er interesseret i Louis & Nielsines forfædre. Håber du ved noget. VH. Käte Andersen

  • Hej Käte.

   Jeg faldt over din efterlysning ang. Nielsine Vetters forældre. Nielsine var datter af Dorothea Vetter, kaldet Dorthea, født 7/5-1858 i Tacken i Preussen, altså i det nuværende Tyskland. Dorthea var enke, da hun 19/6-1897 blev mor til Nielsine og tvillingebroderen Søren Christian, som dog døde kort tid efter fødslen. Hvem faderen var, fortalte Dorthea vistnok aldrig til nogen. Dorthea var søster til min oldemor Else Vetter, som min far voksede op hos. Hvis du vil vide mere, kan du sende mig en mail. Du har sikkert også et par oplysninger, som jeg kan bruge.

   Venlig hilsen
   Heini Madsen

 13. Hej Kenneth.
  i forbindelse med slægtsforskning af Aabel navnet, fandt jeg en
  kommentar fra Maria 26-4-2013. Jens Aabel er nævnt, og han
  var min 3. tipoldefar fra Sæby.
  Mvh.

 14. Jeg skriver fordi Peder Chr. Hansen, født i Vrå 1801,i dit slægtstræ, er min tiptipoldefar. Han blev gift igen, og i det nye ægteskab fik han min tipoldemor.
  Jeg vil gerne uddybe hvis du vil.

 15. Hej Kenneth!
  Jeg søgte aner på Google og fandt interessante navnefællesskab og ligeså stednavne. Ja, så var jeg pludselig på din mere end fantastiske “Kenneths anetavle”. En helt utrolig oplevelse. Smukkere og mere interessant kan det absolut ikke gøres. Jeg ville ønske jeg kunne gøre dette efter. Desværre matchede vore aner ikke.
  Venlig hilsen Elin

 16. Hej Kenneth
  Ville lige tilføje oplysninger om Andine Marie Schjoldan f. 2 maj 1810 i Sæby:
  Andine dør 20 okt. 1882 i Stokholt og begraves 27 okt. 1882 , Alsted kirkegård. Se AO opslag 88

  Mvh.

 17. Hej Hej tror jeg har oplysninger om Maren, som gifter sig med Bernhard en bogbinder fra Sæby.
  Maren Mortensdatter føt d. 3 juni 1792… Min aner.
  Jørgen Aabel og Carl Schjoldan stod fadder.
  Flot arbejde

  Venlig hilse Maria

 18. Hej Kenneth

  Jeg ser at du skriver at Christen Knudsen og Maren Kathrine christensdatter fik en søn Lars Christian den 7 november 1867, men kan ikke få det til at passe da de fik en søn Søren Kristian den 26 juni 1867, som er min farfar og er død 20 april 1949 i Sønder Tranders

  Kh Anna Grethe

  • Hej Anne-Grete og Kenneth
   Søren Christian er min oldefar , og han er født 26 juni 1866 Årestrup sogn
   Lars Christian er født 7 nov. 1867 …døde 18 januar 1868
   så kom Anton Marinus 5. januar 1869 , født i Sdr. Tranders
   Marinus blev født 23 april 1871 ..døde dog 13 maj 1871
   til sidst en ny Marinus 14 sept. 1873

   Jeg er datter af Aksel Jensen , som igen er søn af Anton Laurits Jensen af Sdr. Tranders og Katrine Knudsen født i Nøvling.
   jeg har forsket i mange år og kan se , at jeg har rigtig mange aner , som der ikke er registreret her.
   Fantastisk stykke arbejde du har lavet her , Kenneth……hvem/hvor kommer dit Knudsen ind?
   vh
   Sanne

 19. Da min kones slægt også er Schioldan, vil jeg sende dig noget, når jeg får din mail. adresse.

  Med venlig hilsen fra Jens Erik

 20. Hej Anni.
  Arne Jeppesen født 8.dec.1910 var søn af Niels Ludvig født 28.april1859 og Else Marie født 29.sep.1873 De er gift den 4.dec 1908 i skæve kirke. Dagmar var en søster til Arne og hun er født den 9.oktober 1909. Dagmar var mor til min mor Litzy som er født den 7.juli 1928.
  Håber du kan bruge disse oplysninger.

 21. Hej Kenneth, jeg maa desvärre meddele dig, at der ved Niels Ludvig Jeppesen og Ansine (Ch)Kristensen mangler to börn:min mormor Julie Kirstine Jensen (födt Nielsen) *28.3.1897 Bollebakken, Skäve Sogn +26.6.1969 Aalborg sygehus. Og hendes bror, som jeg först lige skal have fundet. Se “födte kvinder, Skäve Sogn, Dronninglund herred, Hjörring amt – opslag 87. Hvordan kunne det ske ??

 22. Hej Kenneth, jeg er lige blevet en lille smule forvirret. Sidder her og leder efter mine tipoldeforäldre i kirkebögerne og ved at google “Bollebakken – Skäve sogn” finder jeg saa Husmand Niels Ludvig Jeppesen, som er far til min mormor Julie Kirstine Nielsen, hvis mor var Ansine Kristensen af Stagsted, der 1897 blev gift med Niels Ludvid Jeppesen. Men det er vel ikke den samme mand – det kan det vel ikke väre???

 23. Hej Kenneth

  Jeg sad og så efter informationer på en Niels Madsen Bromand. Han er en af mine forfædre. Han er født ca. 1719. Han dør i Lundergaard i Nøvling sogn.
  Jeg kom ind på din side, ved en person Mads Andersen Bromand i Gug. Har du nogen informationer om denne person.

  MVh. Anette Boye

 24. Hej Kenneth!
  Vi er åbenbart af samme slægt! Jeg er oldebarn af Peder Jensen og Marens Adamsdatter fra Nr. Tranders. Har forgæves søgt Peder Jensens far Jens Jensen fra Lillevorde men uden held. Kan du hjælpe ville jeg blive meget glad.
  Jeg er oldebarn af deres yngste søn Adam som var med i krigen 1864. Adam blev gift med Ane Marie fra Romdrup og de boede i Langholt nord for fjorden. Adam og Ane Marie fik 11 drenge og 1 pige.

  Tipoldebarn af Adam Levin Sørensen Vårst. Er for nyligt begyndt at interessere mig for slægten

 25. Hej Kenneth

  Godt nytår! Ja, jeg kom lige forbi din flotte side igen – det gør jeg ofte – men denne gang har jeg tid til at få dig spurgt, om du måske vil sætte mig i forbindelse med Joan M. L. Andersen, som har lagt en hilsen her på din side den 17.12.2011. Det drejer sig om hendes farmor Bertha Henriette Nielsen – hun var min søde faster. Jeg tror, at jeg har fotos m.m., som Joan måske vil være interesseret i. Måske vil du have ulejlighed med at sende hende min mailadresse?
  Mange hilsner, Inger

 26. Jeg har en morfar joachim Alwart og mormor johanne Knudsen, der er på din slægtstavle (117336). Hvis der er oplysninger om mine morforældre vil jeg meget gerne have dem. Om Johanne Knudsens forældrer har jeg en del.
  Hvordan kommer jeg ind på din anetavle?
  Ole Sterll

 27. Hej Kenneth
  jeg har gravet i min kones slægt, og din id,nr, I7598 er hendes oldefar men med en anden søskendeflok.
  Konen er den samme men din yngste i søskende flokken er min ældste.
  De flyttede til Volstrup efter at han var født, jeg har dem blandt andet i en ft fra 1921 i Volstrup.
  Måske vi skulle mailes ved og udveksle oplysninger.

  Kenneth Hougaard

 28. Hej Kenneth ramlede ned i din side da jeg søgte på min hustrus ‘for’familie – det tyder på, at der er meget arbejde, du kan spare mig for (og det skal du have tak for) Jeg har nogle detaljer, som du mangler og som jeg nok skal sende efterhånden som jeg kommer igennem – men du kan da lige få en enkelt:
  Ane Christensdatter f. 2/8-1823 døde 21/8 1888 da hun indebrændte i hjemmet i Jetsmark. Hun blev begravet i Jetsmark den 24.8 1888
  Vi tales ved
  Venlig Hilsen
  Ole Jensen

 29. Hej fandt din flotte anetavle, da jeg søgte oplysninger om efternavnet Schioldann, som er en del af min anetavle på min kones side. Kender desuden nogle af familienavnet fra Voersaakrog fra min ungdom af.

  Det er nogle meget fine anebeskrivelser, du har lavet,

  Venlig hilsen
  Bent Jørgen Larsen

 30. Hej Kenneth!
  Var ved at gå “død” i min anesøgning og søgte tilfældigt på Google efter “aner til Rasmus Michelsen død 1820 i Lyngby”. Og vupti tonede dit familieskema op. Det er bare helt vildt imponerende. Derfor en stor TAK. Jeg kan fortælle dig, at han er min ane 172 på min fars side.
  Mvh Elinj Oensbo

 31. Så lige din side, og da jeg også har forbindelse til fam. Kisby, havde jeg lige denne oplysning, som du måske kan bruge :
  Peder Kisby er født 6-8-1789, Vor Frelser Sogn, Sokkelund Herred, Københavns Amt opsl. 113..
  Mvh Lis Teilmann.

 32. Hej Kenneth,

  Jeg slægtsforsker i familien, og kan ikke komme videre.

  Kan se at du har : Christensen Toft i familien. Det har jeg også, men de er født i Grinderslev sogn, Viborg amt. Hvis du har noget fra omkring 1875- idag, ville jeg være glad for at høre fra dig.

  Med venlig hilsen Helle Ludvigsen

 33. hejsa
  Jeg slægtsforsker i min mormors slagtsnavn Lybek eller Lybekker/lybecher osv og vi har fælles forfædre, Kirsten Michelsen født 1734.
  Jeg har rigtig mange Lybekker og knokler stadig med at finde ud af hvor navnet kommer fra.
  mvh Vagn Freundlich mobil 28485797

 34. Hej Kennet

  Er lidt nysgerrig.

  Har kigget på dit stamtræ.

  Kender ikke min fars aner.(Børge Svendsen Glamsbjerg)

  Ser mit navn dukke op.

  Er interesserede i at vide om det er mig.

  Med venlig hilsen
  Lonni Svendsen

 35. Hej Kenneth
  Min oldefar på min mors side er Niels Christian Sørensen født 28/3 1858, død den 18/4 1906 i Thorning Thorning Sogn Lysgaard Herred Viborg Amt. Moderen Maren Nielsdatter er død i 1895. Hvis jeg ikke tager fejl er der endnu et barn Else? Marie Sørensen født 20/7 1860 kirkebog opsl. 92. Hun er også med i FT 1870 opsl. 45. Familien har afgang fra sognet Bindslev til Skagen KB opsl 221/222 1860/1861, men er tilbage i Bindslev sogn i 1870.
  mvh. Kirsten

 36. Sikken en værk du har lavet. Imponerende. Faldt over det da jeg googlede et navn, som jeg nu har glemt alt om efter at have “rodet” rundt på dine sider.
  Jeg kan fortælle dig at din ane tip7 nr 1848 er min tip4 oldefar Christen Pedersen.

 37. Dav Kenneth
  Hold da lige helt op, en side med info det er utroligt. Jeg bliver næsten altid imponeret når jeg ser sådan noget.
  Nej jeg kom ikke lige forbi, det var et link jeg fik i slægt og data forum.
  Vældig flot tommel up

 38. Hej Kenneth.
  Mit navn er Per og jeg er barnebarn af aksel Knudsen,
  Min mor er Lis Jensen. Vi har sikker leget sammen som lille.
  Jeg er ved at lave et stamtræ og så fandt jeg din side på Google. Men vi kan måske ringe sammen en dag når du har
  Tid.
  Med venlig hilsen Per

 39. Hello Kenneth. I got your response about Inger marie Waldemarsen (Jensdatter) and your interest in Julianne Larsen’s emigration to America and her decendant’s. I appologize for taking this long to get back to you, but things sometimes get busy and we do what we must. Anyway I will try to give you some information. Julianne Larsen married Ole Christian Nielsen on 31 March, 1876 in Hjorring, Hjorring. Three children were born in Denmark, Christian Julius Nielsen, 25 July, 1876 & twins Charles John (july 1878-1952) and Ole Christian (1878-1970).Ole came to America early in 1879 and Julianne followed coming to America with the children in the fall of that same year. They homesteaded in the state of Nebraska where 6 more children were born: Walter (1880-1951), Julius Robert (1883-1952), Martin (1884-1898), Jens ( my grandfather)(1887-1945), Gerault (1888-1890), and Marie (1889-1989). One child George (1891-1969) was born in Texas while traveling through that area. The Family moved to the state of Illinois sometime in the early 1890’s and 4 more children were born there, Sena Christine (1894-1978), Dewey Albert (1896-1976), Lena Martine (1898-1921), and Anna Cora (1903-1973). Julianne (Larsen) Nielson died 14 Dec. 1914 in Patoka, Illinois. Her husband Ole died 1 July, 1906 in Illinois. Part of the family moved to Montana in the 19teens, Marie married and settled in western Montana, Anna married and settled in Big Horn Couty, Montana and Julius and Jens homesteaded north of Custer, Montana, and Lena Martine died in Montana in 1921. Julius returned to Illinois in the early 20’s and remained there. As far as I know the rest of the family stayed in Illinois where the majority were farmers. As of today, Ole and Julianne have decendants spread throughout the U.S. I have never been able to trace Julianne’s father, Lars Christian Christensen. I think I have him narrowed down to be 1 of about 3 persons in the Mosbjerg, Hjorring area. I Know that Inger Marie Waldemarsen (Jensdatter) worked for him in the Mosbjerg area, possibly Norre Vestergaard. I also know that he was married (just not to Inger). It’s about the last brick wall I have, and Your site was helpfull in Me getting this far. I hope this is the information you were hoping for, or at least find it interesting. Jim Nielson

 40. Hej Kenneth!

  Vil lige sende en dig en hilsen. Har søgt lidt på min familie og “faldt” så over denne side.

  Jeg er barnebarn af Ejvind Bisgaard født den 26/1 i Aalborg.
  Han var søn af Otto Peter Marius Bisgaard og Maren Kirstine Villumsen.

  Jeg har prøvet at finde ud af noget mere om Bisgaard og hvor den lå. Ved du noget om selve Bisgaarden, hvor slægten kommer fra? Kan se at flere er født og døde i Bisgaard og døbt/begravet i Jetsmark kirke.

  Venlig hilsen
  Lis Bager

 41. Dav Kenneth
  Jeg forsker i slægten Leerhøy og Dragsbæk, og vil gerne have din hjælp til at finde data over,
  Ove Svalgaard f, 6/3-1917 men hvor
  død 15/12-1980 =
  Det samme for Inger Margrethe Nielsen.
  ——– for Tage Svalgaard
  ——– — Else Marie Middelfart.
  Med venlig hilsen Per Christensen,

 42. Hej Kenneth
  Skrev Jørgen Madsen Hoflund på google da han er min tip5 oldefar på min fars side, og fandt dermed den fine beskrivelse.
  Det er lidt sjovt at sønne Axel endte i Voersaa, hvor jeg har haft meget familie på min mors side.

  Med venlig hilsen
  Sonja Peters

 43. Hej Kenneth,
  Havnede på din side her, da jeg googlede min tipoldefars navn: Lars Winther Vognsen Buus (f. i Ferslev, d. i Ålborg). Jeg fandt desværre ikke noget i dit arkiv, men to læserbreve fangede min opmærksomhed:
  1. Jette Clausen, 17/1 – 2010, som har samme tipoldeforældre + samme oldemor Johanne Magrethe Laurine Larsen f. 1852 (Sørup/Buderup – Kbhvn.)! JC må altså være en mig hidtil ukendt halvkusine.
  2. Lone Winther (!), 27/3 – 2010, som også har samme tipoldeforældre, men en oldefar Christen, som er min oldemors yngre broder.
  Jeg kiggede forgæves i Hvem forsker hvad -heftet fra 2010 i håb om at finde JC og LW og deres adresser for at udveksle oplysninger med dem.
  Skulle du alligevel have noget om disse aner, vil jeg meget gerne høre fra dig – og hvad du event. har svaret på de to andre breve.
  Jeg har meget materiale om slægterne Winther og Buus langt tilbage, men mangler mere om især min oldemor, hendes mand og deres børn (ud over min mormor og en af hendes søstre, der var også en eller to brødre).
  Med venlig hilsen, Hanne Jørgensen.

 44. Hej Kenneth,
  Vi har en forfader som i sin unge dage boede på Als, hvor han arbejdede på Eskemosegård i Tandslet. Nedenfor har jeg indsat kopi af folketælling fra 1925. Hans navn er:

  Harald Frederik Johansen (født i Gunderup ifølge folketælling)

  I 1928 udvandrede han til Canada hvor hans destination var et vennepar eller familie som hed Carl Marius Nielsen. Hans bror hed Marinus Johansen, boede i Grenå, Fuglsang.

  Håber du kan supplere med godt nyt.

  vh
  Eigil Elmelund

  21 1 Esben Mathiesen M 05.06 1897 G Eskemosegd,Tandslet Tandslet husfader gaardejer
  2 Marie Cathrine Lassen K 08.12 1899 G Lysabildskov Tandslet husmoder hans kone
  3 Christiane Mathiesen K 15.07 1922 U Tandslet Tandslet datter
  4 Anne Marie Mathiesen K 02.07 1924 U Tandslet Tandslet datter
  5 Harald Frederik Johansen M 27.03 1896 U Gunderup Tandslet tjenestekarl
  6 Erik Sigmond Jensen M 20.06 1902 U Svinninge by/Holbæk Tandslet fodermester
  7 Christen Christensen M 10.10 1906 U Mintebjerghav Tandslet tjenestekarl
  8 Clausine Andrea Pedersen K 27.08 1901 U Tranderup by/Ærø Tandslet tjenestepige

 45. Hej Kenneth
  din oldefar er min tip oldefar min farfar var nummer 2 i flokken altså anton er du interiseret i flere oplysninger kan du jo skrive på mail
  MVH Birthe

 46. Hello Kenneth, from Wyoming, U.S.A. I found your genealogy page doing a search, and I believe we have a common person in our trees. You show a Inger Marie Jensdatter, born 27 Jan. 1818, In Asdal, Hjorring. I believe this to be my Great-Great Grandmother. My Great-Grandmother was Julianne Larsen, born 12 April, 1856, in Mosbjerg, Hjorring to Inger Marie Waldemarsen and Lars Christian Christensen. After much research I am 100% convinced that Inger Marie Waldemarsen and Inger Marie Jensdattter are the same person. The 1860 Census for Sindal, Hjorring shows Inger Marie Jensdatter 43, with Karen M. Jensen 21, Kirsten M. Jensen 12, as well as Julianne Larsen 4. The Mosbjerg churchbook show a 1855 arrival of Inger Marie Jensdatter to work for Lars Christensen. Julianne’s birth record shows that Inger worked for Lars. There are also other records I have found to help verify this relationship. I show Kirsten M. Jensen born to Inger Marie Jensdatter and Jens Christian Jorgensen on 5 July, 1848, in Asdal, Hjorring. There are only 2 records I have found that use the name Inger Marie Waldemarsen, Those being Juliane Larsens birth record and her marriage record (31 March, 1876 Sankt Olai, Hjorring). I have found no other records for Lars Christensen that I can tie directly to him. Anyway, it is good to make a connection, and I hope to hear from you. Jim Nielson

 47. hej Kenneth,
  Som et kuriosum slog jeg min bedstemors(farmors) pigenavn op på google, og blev ledt direkt til dig.
  Hun hed Bertha Henriette Nielsen blev gift Andersen, og døde i Struer, hvor hun levede det meste af sit voksne liv, med min bedstefar Leo Lindberg Andersen.
  Ønsker du flere oplysninger om denne del af slægten kan jeg hjælpe.

  Mvh. Joan M. L. Andersen

 48. Hej jeg har kigget lidt på min mands familie, Kiil i kirkebøgerne, vedr. hans far, Karl Kiil, bindslev, og der kan jeg se at de skifter navn fra Nielsen til Kiil, i 1905, sammen med en masse andre, der på det tidspunkt skifter efternavn, fra det traditionelle, hvor det var faderens navn med søn eller sen eller datter der blev barnets efternavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*