Slægten fra Biersted Sogn

Jeg er nysgerrig efter at finde slægtninge, der optræder i bogen Slægten fra Biersted Sogn. Den er efterhånden over 20 år gammel og trænger til en opdatering. Jeg tænker, det kunne være sjovt at få disse opdateringer samlet – og måske få udgivet en ny bog …

Jeg har selv 2½ A4-sider med noter, rettelser og tilføjelser. Og jeg har tidligere været i kontakt med Birthe Juhl og [quote id=6], der også er med i bogen.

Slægten fra Biersted Sogn blev udarbejdet i 1985 af Inger Nellemann Sørensen. Min far mener, at det oprindeligt var “en københavner,” der bestilte bogen. Hvor mange eksemplarer udkom den mon i? Det var meningen, at der løbende skulle udkomme opdateringer, men det skete aldrig.

Den tager udgangspunkt i parret Anders Hansen “Loi” (1826 Biersted – 1881 Aalborg) og Maren Stephine Jensdatter (1823 Saltum – 1880 Biersted), gift 1847 i Aaby. Anders og Maren er mine tiptip-oldeforældre.

Der er både en stamtavle, der går tilbage til midten af 1500-tallet og en omfattende efterslægtstavle. Jeg er med på side 227 med id-nummer VII.F.11.b.1).

Som sagt, synes jeg det kunne være interessant at få bogen opdateret, og hører meget gerne fra folk “der ved noget.”

One Reply to “Slægten fra Biersted Sogn”

  1. Det er en hammerflot side du har lavet, vi er dybt imponeret og vil gerne bidrage med de oplysninger vi kan. Jeg har set, at du søger oplysninger omkring slægten. Det er min mor Gerda Knudsen (I854) og jeg er datter. Du er velkommen til at kontakte for flere informationer. Med venlig hilsen Gerda (Knudsen)og Aksel Petersen og Hanne Andreasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*