Jeg hedder Kenneth Konrad Knudsen og er født og opvokset i Nørre Snede i Midtjylland. Men rent slægtshistorisk interesserer jeg mig mest for Himmerland og Vendsyssel, hvor 90 % af mine aner stammer fra.

Jeg er født i 1980 og har interesseret mig for slægten siden jeg som dreng læste i en slægtsbog med mange af mine forfædre. Siden pumpede jeg bedsteforældre og oldeforældre for flere oplysninger og for 15 år siden begyndte jeg at besøge arkiverne. Nu om dage foregår det meste på nettet.

Senest har jeg haft held med at udgrave historien om min småkriminelle tiptiptipoldefar, Peer Yde. I 1830 blev han straffet med fængsel på livstid for at have stjålet en tobaksdåse. Det har jeg skrevet om i en af mine anebeskrivelser.

Efterhånden rummer databasen over 23.000 slægtninge. Her på siden kan du se en reduceret udgave med ca. 6.500 personer, som omfatter mine aner plus deres børn, børnebørn og oldebørn.

Jeg er selv far til to raske drenge fra august 2013 og februar 2017, som forhåbentligt en dag kan føre slægten videre. Det er fedt at være far, men det efterlader desværre ikke meget tid til at forske i forfædrene.

Kontakt

E-mail: geneablog@kilokilokilo.dk
Mobil: 2639 2927