Om Kenneth og Geneablog

Hvem?

KennethJeg hedder Kenneth Konrad Knudsen og er født og opvokset i Nørre Snede i Midtjylland. Men rent slægtshistorisk interesserer jeg mig mest for Himmerland og Vendsyssel, hvor 90 % af mine aner stammer fra.

Jeg er født i 1980 og har interesseret mig for slægten siden jeg som dreng læste i en slægtsbog med mange af mine forfædre. Siden pumpede jeg bedsteforældre og oldeforældre for flere oplysninger og for 15 år siden begyndte jeg at besøge arkiverne. Nu om dage foregår det meste på nettet.

Senest har jeg haft held med at udgrave historien om min småkriminelle tiptiptipoldefar, Peer Yde. I 1830 blev han straffet med fængsel på livstid for at have stjålet en tobaksdåse. Det har jeg skrevet om i en af mine anebeskrivelser.

Efterhånden rummer databasen over 22.000 slægtninge. Her på siden kan du se en reduceret udgave med 7.272 personer, som omfatter mine aner plus deres børn, børnebørn og oldebørn.

Jeg er selv far til to raske drenge fra august 2013 og februar 2017, som forhåbentligt en dag kan føre slægten videre. Det er fedt at være far, men det efterlader desværre ikke meget tid til at forske i forfædrene.


Kontakt

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller kan supplere med noget geneablog@kilokilokilo.dk
Ring eller sms 2639 2927


Hvorfor?

Målet er at finde frem til så mange aner som muligt. Og at finde så mange oplysninger, som det kan lade sig gøre, i forhold til at beskrive deres liv og levned.

Vejen dertil er dels traditionel forskning med kirkebøger og folketællinger. Men også ved at komme i kontakt med nære og fjerne slægtninge, som kan tilføje noget, jeg ikke vidste i forvejen.

Formålet med Geneablog er dels at få forbindelse til slægtninge, dels at præsentere de løbende resultater af min forskning.

Slægtsdatabasen på nettet er begrænset til mine 712 aner + deres børn, børnebørn og oldebørn, i alt 7.272 personer.


Hvor?

Her er et overblik over de sogne, mine aner har haft en særlig tilknytning til.
Farver:  farfar   farmor   morfar   mormor 


Vis stort kort


Interessante navne

Bech Bistrup Bisgaard Blaae Damsgaard Egvig Gied Hiorth Hoflund Holm Juul Kiil Kiil Kjær Kjærulf Kræmer Koch Lang Lang Loi Mørch Nymand Nysom Nørgaard Peen Sand Sandbye Schioldann Skjærsig Sorthøj Toft Tveden Urt Wadet


Hvordan?

Geneablog består af to selvstændige CMS‘er:

CMS’erne forudsætter, at du har et domæne og et webhotel – begge dele kan erhverves hos fx One.com eller Gigahost.